Saját adatok
Felhasználói adatok
Írásjelek a pont, kötőjel, aláhúzás és a szóközök kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
Vállalkozás adatai
Cég neve / egyéni vállalkozó neve
Vállalkozás székhelye. A várost mindenképp meg kell adni.
Vevő adatai
Vásárló neve. Cég esetén annak a személynek a neve, akivel a kapcsolatot felvehetjük.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

1. A vadasz.fontium.hu weboldal meghatározott szolgáltatásainak eléréséhez, valamint az on-line vásárláshoz regisztráció szükséges.

2. A regisztráció elvégzésével a látogató (továbbiakban: Felhasználó) hozzájárul, hogy a regisztráció és a felhasználás során megadott adatait a vadasz.fontium.hu oldal üzemeltetője a Fontium Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) üzleti tevékenysége során "Adatvédelem" elnevezésű dokumentumában foglaltaknak megfelelően felhasználja.

3. A regisztráció elvégzésével a Felhasználó elismeri, hogy a vadasz.fontium.hu oldal "Vásárlási feltételek" és "Adatvédelem" elnevezésű dokumentumaiban foglalt feltételeket megismerte, azokat magára nézve mindenben kötelező érvényűnek tekinti.

A regisztráció során meg kell adnia az Ön által kívánt felhasználónevet és az e-mail címét. A megadott e-mail címre a rendszer egy automatikus üzenetet küld, melyben szerepel egy a rendszer által adott jelszó (ezt belépés után megváltoztathatja). A későbbiekben ezzel a jelszóval és a választott felhasználónévvel léphet be a rendszerbe. A személyes adatait (név, szállítási cím, telefonszám) a rendszer csak vásárlás utolsó szakaszában kéri.